Centrale meeting Expertgroepen

“Zelfs als jij niet geïnteresseerd bent in de toekomst, is de toekomst geïnteresseerd in jou."

We gaan in gesprek met Ruud Veltenaar. Hij is filosoof, trendwatcher, TEDx spreker, bevliegeraar, buitengewoon hoogleraar en sociaal bewogen investeerder. Hij is een talent in het vertalen van trends en ontwikkelingen naar de impact ons leven en werk. Als geen ander weet Ruud dat het creëren van een perspectief rijke toekomst meer vereist dan motivatie en hard werken. Om de toekomst zelf te creëren heb je relevante informatie, heldere inzichten en effectief leiderschap nodig.

Deze middag verschaft Ruud ons een doorkijkje naar de toekomst en maakt hij duidelijk hoe we zelf meerwaarde kunnen creëren in een turbulente wereld, die in rap tempo transformeert naar een volgende fase in onze beschaving. Wat heeft de toekomst voor jou in petto en wat is de invloed op ons leven en werk? Hoe kunnen we kansen benutten die nu niet worden herkend? En wat zijn de gevolgen van de trends en ontwikkelingen op onze business in Brabant? Hoe ziet de toekomst van onze leefomgeving eruit?

Vervolgens verdiept Maurits Lancee (Investment Manager bij Rabo Frontier Ventures) op de trends en disrupties in de financiele sector. Hoe gaat Rabobank om met deze bedreigingen? Of zijn het juist ontwikkelingen die je moet omarmen. Welke cultuur past hier bij en wat levert dat concreet op voor de bank en haar klanten."
Begeleidt door Ruud Veltenaar gaan we met de vijf expertgroepen uiteen en gaan we aan de slag met diverse innovaties binnen onze vakgebieden.

Programma donderdag 24 mei

12.00 uur Ontvangst met lunch
12.30 uur Welkomstwoord Bob Hutten
12.45 uur Presentatie door Ruud Veltenaar
14.00 uur Pauze
14.15 uur Werkconferentie
15.30 uur Korte samenvatting per groep, afsluiting met conclusies door Ruud Veltenaar
17.00 uur Afsluitende borrel
18.00 uur Einde

Partners