Meerwaarde lidmaatschap

download.php?cs=4fc11&id_token=fgkqrp714Hans van den Bersselaar, directeur bij Jos van den Bersselaar Constructie uit Udenhout:
“Bij BFBG leren we van elkaar, bijvoorbeeld over opvolgingskwesties en personeelsvraagstukken. Wat het genootschap zo mooi maakt is dat niemand zich nog hoeft te bewijzen. Zo ontstaat een open sfeer. Bij zakendoen is het bovendien gemakkelijk als je elkaar goed kent. En dat we daarbij de bal een beetje in de Brabantse ploeg houden, daar is niets mis mee."


download.php?cs=3c3bd&id_token=qsplkh720Bas Rüttchen, directeur bij Rüttchen Autowereld uit Breda:
“Bij het Brabantse Familiebedrijven Genootschap ontmoet ik ondernemers die onder dezelfde omstandigheden opereren als ik. Ook als ik ze nog niet ken, zorgt dat voor veel herkenning. Dat maakt de bijeenkomsten leuk en leerzaam. En vaak komt er ook nog eens businessuit voort."download.php?cs=a55f0&id_token=yghdqe720Gerdi Vogels, CEO bij Vogels Holding uit Eindhoven:
“"Familiebedrijven staan vaak op een geheel eigen wijze tegenover een aantal business topics. Zo ligt de nadruk op de lange termijn en continuïteit, terwijl de persoonlijke betrokkenheid bij producten, diensten, klanten en medewerkers groot is. Dit zijn bindende factoren wanneer je collega-ondernemers ontmoet bij evenementen van het BFBG. Het is mooi om op deze manier ervaringen uit te kunnen wisselen."

download.php?cs=7c7ab&id_token=pcqwti722

Peter van Tilburg, directeur bij Van Tilburg Mode & Sport uit Nistelrode:
“Familiebedrijven zijn een belangrijke pijler van de Brabantse economie. Binnen het Brabantse Familiebedrijven Genootschap vind ik gelijkgestemde ondernemers die dat iedere dag bewijzen en met hart en ziel met hun bedrijf bezig zijn. Het is goed om elkaar te ontmoeten en beter te leren kennen. Bovendien worden er tijdens thematische sessies waardevolle ervaringen uitgewisseld over uiteenlopende relevante zaken."

Partners