Laden Evenementen

Dames Event

 

 

 

 

 

 

 

Speciaal voor de dames van het BFBG; door de ogen van… hierbij bezoeken we de partner van ons DGA-lid of één van de vrouwelijke DGA leden. Samen met Anke Busser, partner van Erik van Dijk | Van Dijk Groep, gaan we in gesprek met Jacky Swinkels en H.K.H. Prinses Margarita Bourbon de Parme.

byJacky
Jacky Swinkels neemt je mee in de wereld van juwelen en haar ondernemerschap. byJacky heeft een unieke benadering waarbij kennis en passie voor het ambacht centraal staan. Jacky deelt alle verborgen geheimen van de juwelenwereld. Tijdens het event vertelt Jacky waar je op moet letten bij het selecteren van een edelsteen en wat een design nu écht uniek maakt. Neem je juwelen mee en byJacky zal ze opnieuw laten schitteren.

De Parme Design
H.K.H. Prinses Margarita Bourbon de Parme, eigenaresse van juwelenmerk De Parme Design, laat zich graag inspireren door alles wat ze in de natuur tegenkomt. Zo is bijvoorbeeld ook de Leaves Collection tot stand gekomen. Ze legt uit hoe passie, inspiratie en ontwerpen samenkomen bij De Parme Design.

Optimise Marketing
Anke Busser, founder van Optimise Marketing – het bureau dat onder andere byJacky hielp bij de merklancering en de inzet van social media als marketingtool, deelt haar liefde voor het marketingvak, vertelt hoe je met marketing het verschil kan maken en hoe deze tijden vragen om een andere marktbenadering.

Ga naar de bovenkant